Ingyenes Szállítás!
Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan kereshetünk termékeket?

Keressen termékeket a termék nevének vagy kulcsszavának a bármelyik oldal tetején található keresősávba való beírásával. Próbáljon meg általános leírást adni. Minél több kulcsszót használ, annál kevesebb terméket kap az eredményoldalon. Ha megtalálja a kívánt terméket, egyszerűen kattintson a termék nevére vagy a termék képére.

Hogyan számolják a szállítási költségeket?

Szerencsére szinte minden termékünket ingyenesen szállítjuk de előfordulhat, hogy nem. Ebben az esetben a szállítási költség kiszámítása a szállítási mód (levegő, tenger vagy föld) és a termék súlya / mennyisége/ mérete alapján történik. A különböző szállítók eltérő módon áraznak, így a legjobb, ha ellenőrizi és összehasonlítja az árakat és a leginkább megfizethető és gazdaságos árat választja. A szállítási költségek kiszámításának részleteiről kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Mi a Vevői Védelem?

A Vevői Védelem olyan garanciakészlet, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy bizalommal vásároljanak a weboldalunkon.

Ön védett, többek között amikor:

  • A megrendelt termék nem érkezett meg az ígért időben.
  • A megkapott termék nem olyan mint ahogy az le van írva.
  • A megkapott termék eredetiként van hírdetve, de kiderűl, hogy hamis

 

 

 

How to search products?

Search for products by entering the product name or keyword into the Search Bar at the top of any page. Try to enter a general description. The more keywords you use, the less products you will get in the results page. When you find a product you’re interested in, simply click the product name or the product image for more details.

How are shipping costs calculated?

Shipping costs are calculated based on shipping method (air, sea or land) and product weight / volume. Different shipping companies have different rates, so it’s best to check and compare which is most affordable and economical. For more details on how shipping costs are calculated, please contact us directly.

What is Buyer Protection?

Buyer Protection is a set of guarantees that enables buyers to shop with confidence on our website.

You are protected when:

  • The item you ordered did not arrive within the time promised by the seller.
  • The item you received was not as described.
  • The item you received that was assured to be genuine was fake.

Shopping cart

×